Produsul a fost adaugat in cos
FINALIZEAZA COMANDA

Politica de retur

Politica de retur pentru produsele comandate pe Roinstalatii.ro

Suntem seriosi, respectam legea si ne respectam clientii. Pe tine te respectam cel mai mult! Ne-am propus sa devenim cel mai important magazin online in domeniul instalatiilor drept urmare tratam cu seriozitate orice aspect al relatiei cu fostii, potentialii sau viitorii nostri clienti.

 

Drept urmare te informam ca, in conformitate cu legea privind returnarea produselor, ai timp 14 zile calendaristice sa te razgandesti in caz ca nu esti convins ca ai facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor tale il poti returna iar noi iti oferim doua variante: iti returnam suma de bani sau poti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achitarea altui produs din oferta noastra.

 

Cumpara cu incredere si in siguranta de pe Roinstalatii.ro.

Returnarea produselor se supune Ordonantei nr. 34 /2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioni┼čtii.

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email office@roinstalatii.ro sau prin fax sau posta la numarul de fax, sau adresa postala disponibile in pagina de CONTACT. 

 

In acest scop va punem la dispozitie pentru DOWNLOAD la sfarsitul acestui articol formularul de FORMULAR DE RETUR. Va recomandam sa il salvati in calculator, sa il completati si sa ni-l trimiteti asa cum este explicat mai sus. Formularul de retur este un model si nu e obligatoriu.

 

Vom trimite curierul la dvs sa ridice produsul, taxele de transport fiind suportate de cumparator.

 

In maxim 14 zile calendaristice de la data returnarii (receptiei) va vom inapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastra sau prin mandat postal. Cele 14 zile calendaristice curg de la primirea produsului de catre client. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre cumparator

 

Produsul va fi returnat impreuna cu factura de achizitie in original.

 

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, incluzand si accesoriile aferente (dupa caz).

Nu se pot returna:

 

- Produse care prezinta modificari fizice (cu exceptia viciilor ascunse)

 

- Produse care prezinta lovituri,

 

- Produse care prezinta zgarieturi,

 

- Produse care prezinta urme de folosinta sau de montaj,

 

- Produse achizitionate din alta parte decat din magazinul on-line roinstalatii.ro

Pentru orice alte detalii suplimentare puteti folosi datele din pagina de contact. Va asiguram ca facem tot ce ne este in putinta sa fiti multumiti.

Acest produs se livreaza doar in Bucuresti si zonele limitrofe prin flota proprie Roinstalatii