Produsul a fost adaugat in cos
FINALIZEAZA COMANDA

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal

S.C. CREATIV TOOLS S.R.L., operatorul magazinului online www.roinstalatii.ro, este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 31431.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. CREATIV TOOLS S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea clientilor privind situatia contului lor de pe www.roinstalatii.ro, informarea clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati de promovare a produselor si serviciilor noastre, urmarire si monitorizare a vanzarilor, emiterea de documente fiscale.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Finalizare Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a www.roinstalatii.ro, site operat de S.C. CREATIV TOOLS S.R.L, inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarii datelor cu caracter personal sub numarul 31431, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre www.roinstalatii.ro, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre www.roinstalatii.ro, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa de corespondenta a S.C. CREATIV TOOLS S.R.L. asa cum este ea prezentata in pagina de CONTACT, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:
- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;
- sa interviti asupra datelor transmise;
- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara
- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, S.C. CREATIV TOOLS S.R.L. poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele comerciale prin newslettere online sau scrise, poate trimite materiale de prezentare sau alte mesaje speciale.

S.C. CREATIV TOOLS S.R.L. nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.roinstalatii.ro poate opta oricand pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

De asemenea, S.C. CREATIV TOOLS S.R.L. poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asigurători.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Acest produs se livreaza doar in Bucuresti si zonele limitrofe prin flota proprie Roinstalatii